fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Creatorii de manechine, de Craig Cliff

creatorii de manechineEditura Univers ne aduce un nou titlu remarcabil în colecția Globus. Este vorba de Creatorii de manechine, de Craig Cliff, carte ce poate fi cumpărată de aici. Mai jos găsiți și câteva detalii despre carte, rânduri ce fac parte din descrierea propusă de Editura Univers.

La Antipozi, copiii sunt ţinuţi în izolare până la 16 ani. Vitrinele expun manechine vii. O dată în viaţă, sezonul tablourile vivante îţi decide viitorul, căsătoria, soarta.

Clipeşte şi toate şansele ţi s‑au spulberat.

Respiră şi vei avea o viaţă lipsită de râsete.

Mişcă‑te şi nu‑ţi vei mai găsi perechea.

Un sculptor de galioane (statuile fixate de prora vaselor cu pânze) şi un vitrinier văduv transformă orăşelul neo‑zeelandez Marumaru în scena unei confruntări fantastice între artă şi viaţă, între minciună şi adevăr, între iubire şi nebunie. Cu o intrigă demnă de Dickens, Creatorii de manechine este în acelaşi timp un roman istoric, povestea unui naufragiu pe‑o insulă pustie, o reinterpretare a unei piese de Shakespeare, o tragedie de la Antipozi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
gramsci

Câștigă volumul „Scrieri (1914-1926)”, de Antonio Gramsci, apărut la Adenium

Next Article

Matilda, de Roald Dahl

Related Posts

Total
0
Share