fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cu bookurie despre carti si in 2014. La multi ani!

bookuria_logo1

Fiecare nou inceput de an aduce cu sine si o serie de rezolutii pe care fiecare dintre noi cauta sa le si implineasca pe parcursul anului. Site-ul bookuria are si el o lista de “promisiuni”, tendinte catre care ne indreptam si pe care chiar vrem sa le urmam in acest an. Bineinteles, vom continua sa va prezentam, zi de zi, reducerile de preturi si promotiile pe care editurile si librariile le fac. Este obiectivul nostru principal, acela de a va oferi cele mai bune alternative pentru o carte pe care vreti sa o cititi.

Noutatile legate de carte si evenimente culturale se vor regasi si ele, la locul lor, ori de cate ori vom afla noutati, dar si atunci cand vom primi infomatii de la edituri. Speram ca in acest an multe dintre institutiile cre au legatura cu cartea sa fie mai comunicative. Un simplu cont pe o pagina de Facebook nu inseamna totul, mai ales astazi cand noile reguli ale jocului in mediul retelelor sociale aduc mai multe limitari de expunere. Daca vreti sa ne urmariti si pe Facebook, o puteti face aici.

In mod deosebit vrem sa acordam o mai mare atentie concursurilor pe care le organizam. Ne bucuram de multi prieteni faini si cititori fideli de pe urma concursurilor organizate, asa ca vom continua sa-i rasplatim cu carti pe cei carora le place sa citeasca.

Interviurile bookuria vor continua si in acest an, poate chiar cu o frecventa mai mare decat pana acum :-)

Cu siguranta vom continua rubricile prezente deja pe site, avem si idei pentru altele noi. Avem insa nevoie si de ajutorul vostru, sa ne spuneti ce v-ar placea sa cititi pe bookuria.info. Un prim pas pentru a avea o legatura, pentru a vedea la timp noutatile pe care le prezentam, ar fi sa va abonati la newsletter-ul nostru. Nu trimitem in fecare zi, nu facem spam.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cartile anului 2013 cu pana la 78% reducere

Next Article

Autori care ne plac: Agatha Christie

Related Posts

Total
0
Share