fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Culegatorii de ciuperci au acum si Ghid… :-)

ghidul-culegatorului-de-ciuperciSuna cam ciudat titlul cartii “Ghidul culegatorului de ciuperci”. Mai sa-ti vina sa crezi ca este vorba de un manual pentru culegatorii profesionisti. Chiar asa, exista meseria: culegator de ciuperci? Ma refer la chestia aia oficiala numita in Nomenclatorul de meserii… Dincolo de orice gluma, in mod clar, ciupercile trebuie culese doar de cine le cunoaste bine si mancate de cine are curaj… :)

Daca, totusi, practicati meseria de culegator de ciuperci, cartea chiar va poate fi de ajutor.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fcarti%252fnatura%252fresurse-naturale%252fghidul-culegatorului-de-ciuperci-211009.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Aceasta carte il va ajuta pe cititor sa invete cu usurinta si sa recunoasca fara dubii cele mai importante soiuri de ciuperci comestibile si otravitoare autohtone.

– Majoritatea ciupercilor sunt prezentate in fotografii profesionale, in mediul lor natural, evidentiind caracteristicile lor principale.

– Pictogramele de pe coperta interioara a cartii ajuta la identificarea si diferentierea speciilor de ciuperci.

– Descrierea soiurilor de ciuperci este concisa. Pentru a usura recunoasterea ciupercilor, caracteristicile principale au fost evidentiate cu litere ingrosate.

– Pictogramele atasate descrierii fiecarui soi in parte indica valoarea alimentara, respectiv cea comerciala, mediul si perioada de aparitie. O pictograma speciala indica soiurile de ciuperci asemanatoare celei descrise, directionand cititorul spre paginile in care acestea sunt mentionate.

Cartea incape intr-un loc mic – chiar si in buzunar – constituind un ghid deosebit de util pentru culegatorii de ciuperci.

Autorii cartii, dr. Locsmandi Csaba si dr. Vasas Gizella, sunt specialisti recunoscuti (micologi) in cercetarea ciupercilor. Au publicat carti, numeroase studii de specialitate, memorii cu prezentari ale ciupercilor si predau diverse cursuri de recunoastere a ciupercilor.

Prin aceasta carte cu informatii foarte precise, autorii doresc sa le transmita iubitorilor de ciuperci cunostintele si experienta lor de mai multe decenii in acest domeniu.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Focus pe carte! Catalogul campaniei "Te asteptam in librarie" de la Editura Herald

Next Article

Bookurie de la Libris: transport gratuit la orice comanda si in luna august!

Related Posts

Total
0
Share