fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP

in-culisele-tenisului-povesti-inedite-despre-jucatorii-de-top-din-circuitul-atpRecent, Editura Victoria Books a publicat o excelenta carte despre lumea tenisului profesionist vazuta din interior. Cartea “In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP”, scrisa de Neil Harman, ne prezinta o analiza plina de viata a lumii tenisului profesionist, oferita de o persoana apropiata de vedetele acestui sport…

Cumpara cartea cu reducere

Dupa cum o arata si titlul, aceasta carte este speciala datorita secretelor la care Harman are adesea acces multumita relatiilor cordiale pe care le intretine cu multi dintre reprezentantii de marca ai tenisului.

Profitand la maximum de statutul sau privilegiat, Harman reuseste sa fie mai mereu pe cat de constiincios, pe atat de entuziast, ocupandu-se cu atentie de toate subiectele fierbinti ale momentului, furisandu-se abil de la un meci la altul, de la o conferinta de presa la alta, pentru ca mai apoi sa ajunga la evenimente importante din circuitul ATP. The New Review

In aceasta carte Harman ne ajuta sa patrundem in culisele acestui sport, aruncand lumina asupra celor mai intime secrete ale tenisului, intr-un volum plin de personalitate, freamat, drama si intrigi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

“Inocentul”. Un roman de Ioan Usca. Capitolul XVII

Next Article

Oferta rara! 20% extra Reducere la orice carte

Related Posts

Total
0
Share