fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum alegem un televizor? Raspuns oferit de prietenii de la trendesign.ro

trendesign.ro, site de arhitectura, amenajari interioare si decoratiuni , ne propune un text haios, dar si util, legat de alegerea unui televizor pentru living:

“De cate ori intru intr-un magazin de electronice si electrocasnice (e drept, foarte des le frecventez pe cele online), ma minunez de noutatile tehnologice ce apar parca pe banda rulanta. Vom vorbi in continuare, putin, despre televizoare. Generatiile se consuma cu mare repeziciune, nici nu apucam sa ne obisnuim cu ideea ca ne-am dori un anumit televizor, ca si apare un nou model, mai frumos, mai performant, care ne pune pe ganduri. Si tot asa… Pentru cei care nu-si doresc sa se incurce cu creditele, nebunia asta este un adevarat calvar. Pe masura ce strang o anumita suma pentru cumpararea televizorului “ideal”, idealul se indeparteaza vazand color cu ochii, facand loc unui alt televizor, “si mai ideal”.”

Citeste aici tot articolul

trendesign

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 75% reduceri in Targul Nemira de Paste

Next Article

10% reducere la toate ebook-urile Nemira

Related Posts

Total
0
Share