fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum amenajam un colt de citit cu decoratiuni Vivre

O carte buna este cu siguranta o “poarta” prin care reusim sa evadam in alte lumi. Mai frumoase, mai bune sau, macar, “mai altfel”. Nu este nicio noutate in a spune ca exista o foarte stransa legatura intre ceea ce citim si cum ne simtim in acel moment. Cartile au darul de a ne modifica starile, de a ne face sa traim si altfel, dar momentul initial este cel care ne ofera imboldul spre a citi, spre a ne apuca de citit.

Nu de putine ori am intalnit, cel putin pe internet, idei cum ca locul in care citim ne influenteaza in mod direct participarea la lectura. Mai mult, multi dintre noi ne creem astfel de locuri, colturi de lectura ce le transformam in intime fortarete ce ar trebui sa ne apere de perturbatorii factori externi.

Plecand pe urma acestei idei si pasionat fiind de arhitectura si design, dar si de micile decoratiuni ce reusesc sa dea o noua imagine unui spatiu, m-am gandit la cateva propuneri de obiecte care te-ar putea ajuta si pe tine sa-ti faci propriul colt de citit, propria “noua lume” in care sa fii alaturi de prietenii personaje. Folosesc in argumentatie decoratiuni Vivre, obiecte interesante, de foarte buna calitate si oferite la un pret corect de un magazin pe care vi-l recomand cu toata bookuria.

Decoratiunile de interior Vivre ne sunt propuse in campanii tematice si pot fi un eveniment in sine, o terapie plina de frumos pe care o recomandam tuturor. Chiar daca nu ai nevoie sau nu intentionezi sa cumperi ceva anume, simpla privire a noutatilor si decoratiunilor Vivre iti va aduce o stare de bine, dar si idei pe care cu siguranta le vei pune candva in practica.

Mai jos aveti o mica selectie de obiecte, sugestii ce te-ar putea ajuta sa-ti faci si tu un colt de lectura. Trebuie doar sa ai grija sa nu-l arati si prietenilor. Nu va mai fi doar al tau… :)

decoratiuni-vivre- decoratiuni-vivre-2 decoratiuni-vivre-3 decoratiuni-vivre-4 decoratiuni-vivre-5

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 20 octombrie 2014

Next Article

Astazi ai primul volum din Colectia Jurnalul meu haios

Related Posts

Total
0
Share