fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum am devenit populara. Sfaturi vintage pentru o adolescenta din vremurile noastre

cum-am-devenit-popularaE zi de weekend, suntem cu totii mai relaxati. Asa ca va recomandam o carte mai usurica, o carte ce va fi pe placul pustoaicelor pasionate de moda. Cartea poate fi cumparata si online, cu reducere, de aici.

Situata aproape de coada ierarhiei, „pe cea mai joasa treapta a scarii sociale – ma refer la persoanele din scoala care nu sunt platite pentru a se afla aici“ (dupa cum afirma autoarea), Maya nu a fost niciodata populara. Dar, inainte de a incepe clasa a opta se hotaraste sa inceapa un experiment social unic: sa isi petreaca urmatorul an urmand sfaturile dintr-un ghid de popularitate din anii 1950 scris de un fost manechin, Betty Cornell.

Rezultatele efective sunt amuzante, dureroase si pline de surprize neasteptate. Relatata cu umor si cu gratie, calatoria Mayei ofera cititorilor de toate varstele un exemplu contemporan desavarsit de bunatate si incredere in sine si, totodata, o mai buna intelegere a ceea ce inseamna sa fii popular.

Pot cumva moatele, centurile, vaselina, si un sirag de perle sa ajute o fata timida sa devenit populara?

Maya Van Wagenen este pe cale de a afla.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ghidul parintilor isteti: idei, sfaturi, reduceri

Next Article

Invitatie la "Cafeneaua lui Alex. Stefanescu"

Related Posts

Total
0
Share