fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum functioneaza Google [Editura Publica, 2015]

cum-functioneaza-googleIn fiecare zi, si nu de putine ori, ne bucuram de relevanta rezultatelor pe care ni le ofera Google la cautarile pe care le facem pe internet. Dincolo de utilitatea serviciului de cautare, Google inseamna mult mai mult. Apreciem aparitia cartii “Cum functioneaza Google” si felicitam Editura Publica pentru titlurile extrem de interesante pe care ni le ofera. Autorii cartii, un colectiv select (Alan Eagle, Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg, Larry Page) ne ofera informatii din interiorul corporatiei, povesti legate de dezvoltarea companiei, dar si cateva “anectode interzise” care nu au mai fost facute public pana acum.

Cartea o puteti cumpara de aici, are si o mica reducere.

Despre carte:

In prezent, Google este legendara pe plan mondial si depaseste cu regularitate granitele inovatiei in diverse domenii. Cum functioneaza Google cuprinde lectiile invatate de Eric si Jonathan pe masura ce au ajutat la cladirea acestei fabuloase companii. Autorii explica modul in care tehnologia a inclinat balanta puterii dinspre companii catre consumatori, aratand ca singura cale de a reusi in aceasta lume, aflata in perpetua schimbare, este realizand produse superioare din punct de vedere calitativ si atragand o noua specie de angajati pluritalentati, pe care Eric si Jonathan ii numesc „inteligente creatoare“. Tratand subiecte care acopera o plaja larga, de la cultura si strategia organizationala, talentul angajatilor, procesul de luare a deciziilor, comunicarea, inovatia, precum si modul de a face fata aparitiei firmelor revolutionare, autorii ilustreaza maximele din domeniul managementului („Pentru a ajunge la un consens este necesar dezacordul“, „Exilati valetii dar luptati-va pentru dive“, „Ganditi in termeni de crestere ȋnzecita, nu de crestere cu 10%“) pigmentand volumul cu numeroase anecdote, de pe tot parcursul istoriei companiei Google, multe dintre ele, cunoscute pana acum doar initiatilor, fiind impartasite acum pentru prima oara publicului.

Intr-o epoca in care lucrurile se desfasoara din ce in ce mai rapid, cea mai buna reteta a succesului unei firme consta in atragerea inteligentelor creatoare si crearea unui mediu in care acestea sa poata prospera din plin. Cum functioneaza Google va arata cum sa faceti acest lucru.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Editura Tritonic: Lansarea volumului "Teoria comunicarii"

Next Article

Eveniment Editura Polirom: lansarea volumului "Felii de lamaie" de Anca Vieru

Related Posts

Total
0
Share