fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum să ai o zi bună, de Caroline Web

Cum să ai o zi bunăEditura Publica a publicat recent cartea Cum să ai o zi bună, de Caroline Web – p carte remarcabilă și foarte necesară care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a trăi o viață plină de zile bune.

In Cum să ai o zi bună, Caroline Webb explică exact cum să aplicăm informațiile științifice în sarcinile și ritualurile noastre zilnice. Autoarea decodifică trei mari idei științifice într-un ghid care ne arată pas cu pas cum să ne stabilim prioritățile, cum să ne folosim timpul la maximum, cum să ne descurcăm cu brio în orice interacțiune

În plus, Caroline Webb ne învață cum să navigăm cu grație și ușurință printre provocările tipice locurilor de muncă moderne, de la conflictele cu colegii, până la ședințele plictisitoare și căsuțele de email prea pline.

Așadar, dacă aveți nevoie de ajutor și de câteva păreri pertinente, cumpărați cartea, citiți-o și încercați să aplicați în propria viață ce credeți că vă e cel mai mult de ajutor.

Cartea Cum să ai o zi bună, de Caroline Web poate fi cumpărată de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

6 iulie, Ziua Internațională a Sărutului. Te-am pupat :)

Next Article
cărțile Vellant

20% reducere la toate cărțile Vellant

Related Posts

Total
0
Share