fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum sa eviti un refuz in afaceri

cum-sa-eviti-un-refuz-in-afaceriSemnalam o aparitie interesanta la Editura Curtea Veche Publishing. Aceasta carte nu te invata cum sa nu mai ai parte de niciun refuz in viata, ci cum sa reduci refuzurile la jumatate.

Autorii scot in evidenta indiciile verbale si paraverbale care anunta un posibil „Nu“ si propun strategii de a reduce si chiar elimina obiectiile clientilor.

Cartea poate fi cumparata online, cu reducere, de aici.

Cartea le va fi de folos atat agentilor de vanzari si specialistilor in comunicare si PR, cat si fiecarei persoane care doreste sa-si imbunatateasca relatiile cu semenii.

Harlan Goerger si Vincent Harris formeaza o echipa imbatabila, prin experienta acumulata ca traineri si consultanti in dezvoltarea si extinderea afacerilor.

Cei doi autori s-au specializat in decriptarea secretelor ascunse in spatele limbajului verbal si nonverbal si in gasirea resorturilor persuasiunii, pentru a reduce si chiar elimina rezistenta potentialilor clienti.

Capitolele cartii sunt pline de exemple concrete si studii de caz, de observatii profunde si recomandari pragmatice.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducere 43% la Pachetul "Metoda Dukan" (20 de volume)

Next Article

Luni, 6 octombrie, impreuna cu Jurnalul National primiti volumul "Napoleon Bonaparte"

Related Posts

Total
0
Share