fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum sa te bucuri de succes: “Mintea opozabila”, de Roger Martin (Editura Publica)

roger-martin„Mi-am petrecut ultimii cincisprezece ani mai întâi ca un consultant de afaceri, apoi ca decan al unei facultăţi de profil şi am studiat liderii cu succes uimitor şi exemplar, încercând să descopăr un model comun al succesului lor.

În ultimii şase ani, am intervievat peste cincizeci de astfel de lideri – pe unii dintre ei chiar şi timp de opt ore – şi pe măsură ce îi ascultam, modelul comun a ieşit la iveală cu o claritate izbitoare. Liderii pe care i-am studiat au cel puţin o trăsătură comună, pe lângă talentul pentru inovaţie şi obţinerea succesului pe termen lung.

[button target=”_self” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=5fdacc06b&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.publica.ro%252Fnoutati%252Froger-martin-mintea-opozabila.html”]Cumpara cartea[/button]

Au o predispoziţie şi capacitatea de a gestiona două idei contrare. Şi apoi, fără a se panica sau fără a alege pur şi simplu una dintre alternative, au capacitatea de obţine sinteza lor, care este superioară oricăreia dintre alternativele iniţiale aflate în opoziţie.

Gândirea integrativă este termenul pe care îl folosesc pentru acest proces – sau mai precis pentru disciplina acestui mod de analizǎ şi sinteză – şi este semnul distinctiv al afacerilor excepţionale şi al oamenilor care le conduc.” Roger Martin

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Evaluarea revolutionara a punctelor tale forte: "StandOut", de Marcus Buckingham (Editura Publica)

Next Article

40% reducere la orice comanda. Nu rata ocazia!

Related Posts

Total
0
Share