fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cum să-ți (re)lansezi cariera, de Dale Carnegie (Editura Litera, 2019)

Cum să-ți (re)lansezi cariera

Cum să-ți (re)lansezi cariera, de Dale Carnegie – un ghid clar și ușor de pus în aplicare, care te va ajuta să-ți găsești împlinirea profesională, oferindu-ți sfaturi practice pentru a te lămuri în privința dorințelor și a nevoilor tale și a găsi soluții potrivite, indiferent de calea pe care vrei să o urmezi.

„Ajunge cel mai departe acela care este dispus să acționeze și să îndrăznească. Barca bazată pe certitudini nu se îndepărtează niciodată prea mult de țărm.” – Dale Carnegie

Te simți neîmplinit la locul de muncă? Ai sentimentul că îți lipsește ceva, te trezești dimineața nefericit, în așteptarea unei noi zile de lucru? Ți-ai dori să schimbi ceva, dar nu știi de unde să începi? Ai rămas recent fără slujbă?
Activitatea profesională reprezintă o parte esențială a vieții noastre. Ghidul scris de Dale Carnegie, Cum să-ți (re)lansezi cariera, îți vine în ajutor cu idei și soluții simple dar suprinzătoare. O carte semnată de un expert, un ajutor pentru o carieră mai bună.

Unii sunt fericiți cu locul de muncă pe care îl au și nu simt nevoia unei schimbări. Alții își doresc o promovare, o schimbare a decorului sau o nouă provocare. Mai mult, poate vizează chiar o transformare totală – să schimbe cu totul domeniul de activitate și să o ia de la zero sau chiar să înceapă o afacere pe cont propriu. 

Cartea a apărut recent la Editura Litera și face parte dintr-o colecție vastă de cărți semnate de Dale Carnegie apărute și în România. Mai multe cărți ale autorului le găsești aici.

Cumpără cartea Cum să-ți (re)lansezi cariera, de Dale Carnegie, cu reducere, de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Alege cartea pe care vrei să o citești și o poți câștiga!

Next Article
reducere

Voucher Libris: minim 20% reducere la orice carte

Related Posts

Total
0
Share