fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum stai cu personalitatea? Fa-ti un test!

marea-carte-a-testelor-de-personalitate-2235Vrei să știi cât de popular sau de ambițios ești? Sau cât de romantic? Dacă ești o persoană sociabilă sau retrasă? Dacă ești lider înnăscut sau dacă preferi postura de executant? Ori poate simți că suferi de anxietate, dar nu știi cât de mult te afectează această problemă? Dar cu stima de sine cum stai?

Te poti cunoaste mai bine cu ajutorul testelor de personalitate propuse de Dr. Salvatore V. Didato in “Marea carte a testelor de personalitate”, de la Editura Litera.

Poti face precomanda aici. Pret: 29,90 lei

Dr. Salvatore V. Didato, psiholog clinician, a mai publicat bestsellerul Psychotechniques (1980). A apărut în numeroase emisiuni de radio și televiziune si a semnat articole de specialitate în publicații precum Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, Parade și New York Times. Rubrica sa, intitulată “Behavior Behind the News”, a câștigat aprecierea Asociației Americane de Psihologie, pentru “contribuția deosebită în domeniul psihologiei”.

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Invata o limba straina! Dictionare pentru diverse limbi straine la preturi foarte bune

Next Article

Relatarea lui Brodie, de Jorge Luis Borges (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share