fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Cum traversezi un curcubeu – Ce faci cand nu mai stii ce sa faci”, de Daniela Andreescu

cum traversezi un curcubeuAceasta carte face parte din colectia Arta schimbarii a editurii Herald si ofera o suita de perspective asupra unor teme precum frica, motivare, confuzie, blandete, auto-sabotaj, libertate, incredere.

 

Nu este insa o carte cu solutii „self-help“ sau promisiuni despre efecte miraculoase, ci constituie un ghid neconventional de reflectie si practica menit sa indrume schimbarea personala. Este o invitatie la explorare, darsi la descoperirea modalitatilor concrete de a aduce in mod natural un plus de echilibru si mai multa seninatate in trairea evenimentelor de zi cu zi.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=20755c41e”]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

Dincolo de aparente, textele, poeziile si imaginile ne indeamna sa traim experienta propriei creativitati, libera de conditionari si conventii, literare, lingvistice sau de alt fel. Ne invita sa devenim co-autori, traversand curcubeul mintii si ghicind raspunsurile potrivite unei vieti cu sens pentru noi insine.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Hurrem, marea iubire a lui Suleyman Magnificul", de Erdem Sabih Anilan

Next Article

Cele mai bune titluri Humanitas cu pana la 65% reducere

Related Posts

Total
0
Share