fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Curajul de a fi vulnerabil, de Brené Brown

Curajul de a fi vulnerabilEditura Curtera Veche Publishing publică în Colecția Cărți Cheie un bestseller tradus deja în peste 30 de limbi: Curajul de a fi vulnerabil, de Brené Brown.

Curajul de a fi vulnerabil este o poveste reală despre curajul de a fi cu adevarat TU, despre importanța acceptării de sine într-o perioadă în care perfecțiunea pare a ne defini fiecare gest, alegere sau mișcare din repertoriul comportamental (psihologul relațional Gaspar Gyorgy, în prefața volumului).

Brené Brown este profesoară universitară, autoare de cărţi şi articole şi vorbitoare în public din Statele Unite. În prezent, este cercetătoare la Colegiul Postuniversitar de Asistenţă Socială de la Universitatea din Houston, Texas. În ultimii doisprezece ani, s-a ocupat de cercetare într-o arie largă de subiecte, care include vulnerabilitatea, curajul, sentimentul valorii personale şi cel al ruşinii, şi a ţinut conferinţe pe aceste teme, vizionate pe Internet în toată lumea.

Cartea Curajul de a fi vulnerabil, de Brené Brown poate fi cumpărată de la eMAG, Libris, Curtea Veche, Elefant sau Cărturești.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ghid Liga 1

Ghidul Ligii 1 la fotbal, gratuit - împreună cu Gazeta Sporturilor

Next Article
Libris

Promoțiile lunii august la Libris: cărți CADOU + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share