fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Curgerea neinduplecata a timpului”, de Justin Go [Editura Trei, 2014]

curgerea-neinduplecata-a-timpuluiEditura Trei ne aduce un nou roman in Colectia Fiction Connnection. Este vorba de romanul “Curgerea neinduplecata a timpului”, de Justin Go.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

Un roman initiatic si totodata un tur de forta printr-o importanta perioada din istoria lumii, Curgerea neinduplecata a timpului este o poveste despre pasiune, mostenire morala si curaj, care se intinde pe parcursul unui secol.

Din Arhivele Nationale ale Londrei, de pe campurile de lupta de langa Somme si pana in fiordurile Islandei, Tristan Campbell, posibilul mostenitor al unei averi, incearca sa puna laolalta piesele unui puzzle: o poveste de dragoste nebuneasca, o batalie disperata dusa de soldati a caror speranta e mai degraba supravietuirea, nu victoria, o expeditie pe cel mai inalt munte din lume.

Insa pe masura ce se apropie de adevar, Tristan isi da seama ca s-ar putea sa caute mai mult decat o avere nerevendicata.

„Pentru mine, scrisul nu inseamna sa mergi unde ti-ai propus, ci sa descoperi lucruri despre care nici nu stiai ca exista. Chiar daca au fost dintotdeauna in tine.“ – Justin Go

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 10 carti ale caror povesti au ajuns si pe marile ecrane

Next Article

Reducerile zilei. 20 octombrie 2014

Related Posts

Total
0
Share