fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Curioasa lume a vinului. Vin și istorie, spirit și esență, de Richard Vine

Curioasa lume a vinuluiLa sfârșitul lunii martie, la Editura Baroque Books & Arts a apărut Curioasa lume a vinului. Vin și istorie, spirit și esență, un interesant titlu despre vin. Nu este o carte tehnică, așa că trebuie să vă așteptați la povești spumoase, povestite cu mult har de un profesionist al vinului. Richard Vine este profesor de enologie și are o vastă experiență în lumea minunatei licori, de peste 21 de ani vorbește lumii despre calitățile vinurilor.

Cartea Curioasa lume a vinului. Vin și istorie, spirit și esență a fost publicată, cum altfel, în colecția in vino veritas, are 224 de pagini, iar traducerea a fost realizată de Ines Hristea, Catalin Paduraru.

O fermecătoare suită de personaje și idei pline de culoare, locuri celebre și istorii fascinante din amețitorul univers al creatorilor de vin.

Richard Vine a avut o idee genială: să rafineze cele mai aromate povești despre vin și să le picure într-un mod sclipitor.

Cartea poate fi cumpărată cu reducere de aici.

Pentru cei pasionați de lecturi despre vin vă recomandăm și alte două cărți interesante și utile: Atlasul Mondial al Vinului și Enciclopedia “Vinurile lumii”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Totul despre

6 volume National Geographic Kids – Totul despre (din 5 aprilie 2016)

Next Article

Iron Man și Captain America își dau întâlnire cu fanii din România

Related Posts

Total
0
Share