fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Curs de scriere creativa pentru copiii de 12- 14 ani la Carturesti Verona

18scriere

Platforma Meda Popea- Arts & Events porneste pe 11 octombrie 2014 a treia serie a cursului de scriere creativă. Dedicat de aceasta data copiilor cu vârste de 12- 14 ani, cursul își propune să le ofere acestora o abordare proaspată și îndrăzneaţă a înţelegerii literaturii, dar și un ghid practic pentru scrierea unei ficţiuni, comentariu, eseu sau chiar compunere pentru școală. Primele noţiuni de naratologie și teoria limbajului.

Cursul are o durată de 6 saptămâni și se desfășoară la Libraria Cărturești Verona, în mansarda copiilor (ultimul etaj), în fiecare sâmbătă, de la 14.00 la 16.00. Rezervări la 0729609102.

Citim și scriem povestiri, descoperim scriitori noi, învăţăm noţiuni noi, ne plimbăm prin “pădurea narativă” a lui Umberto Eco, descoperim teoria limbajului, „dezmembrăm” o povestire până ajungem la scheletul descris de Todorov, dar nu uităm să ne bucurăm de fiecare clipă și să ne împrietenim. Fiecare întâlnire aduce o nouă surpriză: piese muzicale, fragmente de operă sau coregrafice, albume de pictură sau bucăţi din filme.

Un curs de weekend care dezvoltă creativitatea și imaginatia copiilor, care îi ajută să evadeze timp de două ore din cotidianul aglomerat și presiunea examenelor și a notelor bune. Aici nu greșim niciodată pentru că experimentăm, dar nu oricum, ci doar după ce învăţăm cei câţiva pași de bază. Pentru a ne feri de pericolul de a ne rătăci în lumea fabuloasă a literaturii.

scrierecreativa1

La finalul cursului adunam toate povestirile scrise de copii intr-o carte online.

Parteneri media: Blitz TV, bigcitylife.ro, bookuria.info, itsybitsy.ro, liternet.ro, melc-codobelc.ro, onlinegallery.ro, urbankid.ro, Senso TV, sfatulparintilor.ro.

 • Laborator de scriere creativă
  Cărturești, Str. Pictor Verona (zona Piaţa Romană)
  11 octombrie- 15 noiembrie 2014
  In fiecare sambătă, între 14.00 si 16.00
  Cost: 480 lei.
  Inscrieri si rezervări de loc la telefon 0729609102.
  Facebook: Meda Popea- Arts & Events
 • Meda Popea- Arts & Events este o platformă care reunește proiecte artistice și ateliere de creaţie. Promovăm frumosul, creativitatea și iniţiativele artistice în formele cele mai diverse. Am reunit sub o singură “pălărie” concepte creative care transmit oamenilor că doar bunul simţ și reîntoarcerea la valorile simple, la cultură și artă, la informaţie consistentă, la învăţătură temeinică și educaţie ne pot face viaţa mai bună.

Credem în principiile clasice ale binelui, adevărului și frumosului, precum și în ideea legăturii indisolubile între util și plăcut, pe care le promovăm prin evenimente, ateliere de creaţie, workshop-uri, proiecte artistice.

Printre atelierele noastre cele mai iubite: 
• lecţii de limbi străine (engleză, franceză) pentru copiii
• atelierele de artă furoshiki pentru copii, în care aplicăm învăţăturile stravechii arte japoneze de împăturire și înnodare a materialelor textile
• atelierele de “gusturi, arome și limbi străine” dedicate copiilor
• atelierele de desen și pictură pentru copii
La acestea se adaugă atelierele dedicate adolescenţilor și adulţilor: furoshiki, croșetat, frământat pâine, caligrafie, limbi străine sau limba română pentru expatriaţi.

Contact: Facebook: Meda Popea- Arts & Events, popea.meda@gmail.com, 0729609102

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Pe contrasens cu favorita presedintelui. Cronica unei campanii", de Liviu Bratescu

Next Article

Cele mai bune carti ale anului cu pana la 83% reducere

Related Posts

Total
0
Share