fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dar de Craciun de la Curtea Veche: “Povestile unei regine”, de Carmen Sylva

Curtea Veche Publishing şi-a propus să facă o tradiţie din a aduce în dar o carte regală la fiecare sfârşit de an. „Poveștile unei regine” de Carmen Sylva este cel mai recent titlu din colecția dedicată Casei Regale a României.  Reluând aproape douăzeci de scrieri literare din ediţii princeps, volumul „Poveștile unei regine” este un gest recuperator ce înapoiază culturii române visele, nostalgiile şi imaginaţia unei regine.

Cumpara cartea de aici

Volumul „Poveştile unei regine” reuneşte câteva dintre scrierile literare ale lui Carmen Sylva, care, în ciuda trecerii timpului, îşi păstrează până astăzi prospeţimea lor literară. Amestecând feeria cu realismul, poveştile conturează personaje şi descrie situaţii care, împreună, creează un tablou naiv, prelucrat însă cu mǎiestrie şi originalitate, dând în cele din urmă impresia transmiterii unei naraţiuni de tradiţie orală.

Citeste tot articolul pe blogul Editurii Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Humanitas ne invita la Seri Italiene

Next Article

Eveniment: Lansarea cartii "Genunea cu ingeri", da Dan Santa (Editua Nemira)

Related Posts

Total
0
Share