fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

De ce ar cumpara cineva un televizor de aproape 1 miliard de lei vechi?

Ne tot uitam dupa carti ieftine, noutati, manuale si alte cele. In vizitele noastre prin magazinele online pe care le recomandam ne mai lovim si de alte obiecte. Unele ne-ar face trebuinta, altele au preturi atat de mici incat ne fac cu ochiul, dar mai sunt si unele, de lux, care ne smulg un zambet, dar ne si aduc o multime de intrebari.

De exemplu, ma uitam astazi prin eMAG dupa cateva carti. Au promotii bune si s-au pregatit excelent pentru inceperea noului an scolar. Dar nu despre asta este vorba acum. Promotiile la carti le gasiti printre articolele noastre… Treaba e ca din cautari am ajuns fara sa-mi dau seama cum in fata unui televizor. Un Smart 3D Led Sony, tot tacamu’, stiti voi. Nici nu mai conteaza ce stie sa faca, pana la urma e un televizor, nu?

Are o diagonala imensa (215 cm) si un pret gigantic. 95.99999 Lei. Aproape 1 miliard de lei vechi. De aici si intrebarea: cumpara cineva asa ceva? Are nevoie cineva de un televizor de un miliard de lei? Sunt tare curios daca s-a vandut vreunul… Si pentru ca am ajuns aici, iaca si o intrebare pentru voi: ce diagonala ar avea televizorul perfect si cat ar trebui sa coste ca sa fie un lucru pe care l-ati cumpara deindata?

televizor-sony-3d-smart

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ce-ti pasa tie de parerile altora? [Editura Publica, 2014]

Next Article

Parintii au nevoie de 400-500 de lei pentru a trimite copilul in prima zi de scoala

Related Posts

Total
0
Share