fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“De ce e Darwin important”, de Michael Shermer [Editura Humanitas, 2015]

de-ce-e-darwin-importantLa inceputul lunii februarie, la Editura Humanitas a aparut un titlu extrem de interesant scris de Michael Shermer. Cartea “De ce e Darwin important” subliniaza importanta teoriei lui Darwin, dar ne si ajuta sa intelegem mai usor dovezile stiintifice care vin in apararea marelui om de stiinta. Cartea merita citita, o puteti cumpara cu reducere de aici.

„Darwin este important nu numai pentru ca teoria lui a schimbat lumea si ne-a reconfigurat pozitia in natura, dar si pentru ca a avansat o noua si profunda intelegere a biologiei si stiintei, care a servit generatiilor viitoare. Din cei trei titani intelectuali ai acelei epoci – Darwin, Marx si Freud –, doar Darwin este inca relevant, din simplul motiv ca teoria lui a fost corecta si dovezile stiintifice continua sa vina in sprijinul ei si intru perfectionarea sa.“ – Michael Shermer

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Gazeta Sporturilor continua colectia filmelor de Oscar. Vezi noile filme!

Next Article

Carti noi: Drept si Legislatie - instrumente utile pentru avocati si juristi

Related Posts

Total
0
Share