fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De ce nu? Peste 1111 de răspunsuri despre orice, de Crispin Boyer (Editura Litera, 2021)

Peste 1111 de răspunsuri despre orice

Crispin Boyer ne este ghid în lumea lui De ce nu? Peste 1111 de răspunsuri despre orice și pare să nu obosească să își pună mereu alte și alte întrebări.

Deseori întrebarea „de ce?” este pe buzele multor oameni, însă de câte ori v-ați adresat întrebarea „de ce nu?”

De ce nu pot peștii să respire pe uscat și oamenii sub apă?

De ce animalele nu trebuie să se spele pe dinți?

De ce nu răsare Soarele în vest și nu apune în est?

De ce nu are Luna un nume universal?

Cartea cuprinde fotografii realizate de National Geographic, ilustrații amuzante și nu mai puțin de 1111 de răspunsuri la întrebări care poate nici nu ți-au trecut vreodată prin minte.

Un ajutor de nădejde pentru teme, această carte te va surprinde la fiecare pagină cu subiecte incitante, mituri spulberate, întrebări prostești ce își găsesc răspunsuri serioase sau curiozități despre animale și despre diferite personalități.

Cei curioși din fire nu vor putea să stea departe de această carte cu un design captivant și chiar dacă după ce vor parcurge această carte tot vor avea nenumărate întrebări, o bună parte din enigmele anterioare se vor fi spulberat.

De ce nu? Peste 1111 de răspunsuri despre orice, de Crispin Boyer este un cadou minunat pentru orice copil curios sau adult, de ce nu, și poate fi cumpărată de la Litera sau Libris.

De același autor: De ce? Peste 1111 răspunsuri la orice întrebare, în colecția National Geographic Kids, pe care o găsiți aici.

De ce e cerul albastru? sau De ce nu pot să sap o groapă prin centrul Pământului? sunt doar două întrebări din multe altele la care veți afla răspuns.

Silvia Filip
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Nuvele pentru un an

Nuvele pentru un an. Vol. 6: în liniște, de Luigi Pirandello (Editura Ecou Transilvan, 2021)

Next Article
Spring Sale

Spring Sale la Elefant - reduceri de până la 70%

Related Posts

Total
1
Share