fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

De ce sa-l ajuti pe Vlad?

vlad_fundraisingAs putea insirui aici sute de “pentru ca”. Si nu doar ca sa raspund la intrebarea din titlu, ci pur si simplu pentru ca merita. Cine este Vlad? Este un tip ok, putin cam prea ok pentru vremurile astea. Mult bun simt, idei bine asezate si frumos exprimate, calm si luminos. Asa l-am gasit de fiecare data, asa l-am lasat. Asa sper sa-l reintalnesc.

Am fost invatati ca prin tot ceea ce facem sa incercam nu doar sa ne descoperim, ci si sa ne si gasim un drum. Pe care ideal ar fi sa-l si urmam. Perioadele de cautari si intersectiile nesemaforizate ne fac nu doar sa ne ratacim ci sa si ratacim. Printre oameni, sensuri si intelesuri. Ei, chiar trebuie sa-l cunoasteti pe Vlad. E unul dintre putinii pe care l-am gasit pe-un drum al lui si care a ales sa si-l continue cum nu se poate mai frumos: invatand.

Cum poti ajuta un om care vrea sa invete? Ajutandu-l sa invete! E doar un exercitiu din care invatam cu totii cum sa invatam si cum sa-i ajutam pe cei din jurul nostru. Chiar nu e greu.

Vlad a initiat o campanie prin care incearca sa stranga niste banuti de care are nevoie pentru a invata. Daca esti curios, afli aici ce si de ce vrea.

Sincer, chiar te oblig sa fii curios. Hai, da click aici!

Nu trebuie sa dai bani, poti ajuta si dand din gura sau din maini. Daca tu nu poti oferi putin din putinul pe care-l ai ajuta-i pe altii sa o faca. Vlad chiar merita!

Si, ca sa vezi despre cine vorbim, hai sa-l cunosti pe Vlad asa cum il stiu si eu: citeste aici interviul pe care ni l-a dat acum ceva vreme.

Bun, ati facut cunostinta, v-ati imprietenit. Stiu, sunt stresant, dar ai dat click aici? Hai, nu e greu! :-)

Tare va multumesc! Vlad, prietene, invata bine drumul asta!

dragoste si pace

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Calea lui Mandela - 15 lectii despre viata, iubire si curaj", de Richard Stengel

Next Article

Editia a doua a festivalului de literatura horror «Vineri 13»

Related Posts

Total
0
Share