fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De ce sa nu vinzi si tu mai multe carti?

Peste 16.000 de afiliati, cu site-uri, bloguri si multe cunostinte tehnice iti pot sta la dispozitie ajutandu-te sa vinzi, constant, mai mult. O echipa de profesionisti, 2parale.ro, te va ajuta sa-ti integrezi magazinul online intr-un sistem de marketing afiliat performant. Vei avea ulterior acces la informatii care te vor ajuta sa-ti analizezi mai bine bussines-ul, dar si sa iei cele mai bune decizii. Pentru a face performanta. Pentru a face cititori fericiti.

 

2p1

 

Editurile si librariile online mai “dezghetate electronic” sunt atente la tendintele marketingului actual si se asociaza fericit cu idei care le sporesc atat notorietatea in mediul online, dar si, mai ales, cifrele de afaceri.

Edituri precum Nemira si Litera, dar si librarii online puternice ca elefant, libris, okian participa cu succes la un astfel de sistem de afiliere propus si manageriat de 2parale.ro.

Din declaratii publice, de exemplu, aflam ca o pondere semnificativa in vanzarile librariei online elefant.ro este expresia marketingului afiliat, urmarea participarii librariei in programul 2parale.

Tu de ce sa nu vinzi mai multe carti? Indiferent daca vrei sa vinzi doar propriile carti (printr-o librarie online a Editurii) sau manageriezi o librarie online ar fi bine sa te gandesti putin la beneficiile pe care ti le poate aduce participarea la un sistem de marketing afiliat. Mai jos iti oferim cateva detalii in speranta ca le vei gasi utile.

Ce este totusi afilierea?

Afilierea este pur si simplu un sistem de marketing bazat eclusiv pe performanta. Prin performanta intelegem, clar, vanzari. Ca si posesor de magazin online te poti inscrie intr-un astfel de sistem, iar ceea ce vinzi va fi preluat si recomandat de catre cei care au increderea ca pot obtine un beneficiu de pe urma acestei actiuni. Beneficiu tradus printr-un comision din vanzarile pe care ti le aduc (comision pe care tu-l propui comunitatii de membri afiliati). Membru afiliat poate fi orice posesor de site / blog, care printr-un link cu o amprenta unica face ca prin propria recomandare sa indrume vizitatorii catre magazinul online. Daca acel vizitator se si transforma in cumparator, atunci magazinul va avea de plata comisionul promis catre cel care a generat procesul de vanzare (cel care a trimis vizitatorul/cumparatorul in magazin).

Frumos este ca tot procesul descris sumar mai sus este unul automat. Vizitele, clickurile si conversiile sunt gestionate prin platforma pusa la dispozitie de 2parale.ro, iar prin faptul ca avem implicata o a treia parte, independenta, putem vorbi si de incredere. Interesul 2parale.ro este unul clar, anume acela de a pune la dispozitie un serviciu performant care sa-l ajute atat pe advertiser (cel care participa cu propriul magazin in sistem), dar si pe afiliat, oferindu-i instrumente prin care sa poata promova advertiserii la care a aplicat.

Ce, cat si cum castigi dintr-un sistem de afiliere?

Ca si advertiser castigi atat imagine, vanzari, dar si clienti noi pe care-i poti fideliza asigurandu-te astfel de viitoare vanzari. Pe langa acestea vei castiga informatii interesante, vei putea testa idei si vei face parte dintr-o retea care se autodepaseste zi de zi.

Cum te inscrii?

Pentru a te inscrie nu trebuie decat sa iei la cunostinta detaliile legate de cum functioneaza sistemul 2parale.ro si sa-ti doresti sa o faci. De restul se ocupa echipa 2parale.

 

2p

 

Cine face marketing afiliat pe domeniul carti?

Asa cum spuneam si la inceput sunt mai multe edituri si librarii online care desfasoara campanii prin intermediul sistemului de marketing afiliat propus de 2parale. Oricine poate participa la acest sistem in calitate de advertiser, asigurandu-si serviciile a nu mai putin de 16,719 afiliati – persoane care asteapta sa le propui lucruri interesante pe care le vor promova cum stiu ei mai bine.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cate putin de la fiecare. Crowdfunding pentru editia „Best Of” Revista de Povestiri

Next Article

Inserturi: Colectia Nobel de la Jurnalul National. Astazi, «Per cel norocos», de Henrik Pontoppidan

Related Posts

Total
0
Share