fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De ce toate cărțile au preț cu minus…

Mediul online presupune o viteză de reacție mult mai mare, dar și mult mai vizibilă. Ca și în cazul altor «afaceri pe internet» și librăriile online se supun unor mecanisme de marketing pe care, vor nu vor, managerii trebuie să le aplice pentru a nu rămâne cu cărțile necitite.

Vorbim de o afacere cu un volum mare de obiecte (nu știu să fie multe alte magazine online care să aibă mai multe obiecte decât o serioasă librărie online), dar și cu o rată fenomenală de împrospătare, de înnoire – zi de zi apar zeci de noi titluri, alte sute sunt anunțate ca fiind «sub tipar», iar mii de manuscrise își așteaptă rândul să fie ridicate la rangul de «publicabil».

Ei bine, toată această frenezie din Edituri se transmite și către librari, obligându-i să-și asume și să promoveze titlurile pe care editorii mizează o carte. Una dintre armele naturale în orice magazin este prețul. Mulți ar spune: cu cât este mai mic, cu atât mai bine. Însă teoria spune: cu cât mai redus, cu atât mai bine. Faptul că vedem numai prețuri tăiate prin librăriile noastre online ne arată și că afacerile sunt construite corect. Respectă regulile pieții, dar ne respectă și pe noi. Ceea ce ne bookură foarte tare…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
manual de stiluri arhitecturale

Ghid de Arhitectură (Editura Litera)

Next Article

Manuale școlare și auxiliare pentru început de școală: clasa I

Related Posts

Total
0
Share