fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“De neinvins”, de Laura Hillenbrand [Editura Corint, 2015]

de-neinvinsRecent am vazut filmul. Dar cred ca in curand o sa vreau sa citesc si cartea. Vreau sa vad care sunt diferentele de abordare intre film si carte. Filmul merita vazut, sunt convins ca si cartea merita citita. Pana la urma, De neinvins este o marturie de neuitat a rezistentei mintii, corpului si spiritului uman, adusa stralucitor la viata de Laura Hillenbrand.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

In copilarie, Louis Zamperini a fost un delincvent incorigibil. In adolescenta, el si-a orientat spiritul rebel spre atletism, descoperindu-si un talent uimitor, care l-a dus la Jocurile Olimpice de la Berlin. Dupa inceperea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, sportivul a devenit aviator. In luna mai a anului 1943, bombardierul sau s-a prabusit in Oceanul Pacific si Zamperini a supravietuit pe o barca de salvare vreme de 47 de zile. A urmat experienta de cosmar a lagarelor japoneze pentru prizonieri de razboi. La limita rezistentei, Zamperini a raspuns disperarii cu ingeniozitate, suferintelor cu speranta, brutalitatilor cu revolta. Soarta lui, triumfatoare si tragica deopotriva, avea sa atarne de firul tot mai subtire al vointei sale.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Creatia: un apel pentru salvarea vietii pe Pamant", de Edward O. Wilson

Next Article

Mircea Cartarescu, lectura in premiera la Libraria Humanitas de la Cismigiu

Related Posts

Total
0
Share