fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De rasă. Mic compendiu de maniere canine

De rasă. Mic compendiu de maniere canineAm descoperit o minunăție de carte apărută la Editura Baroque Books & Arts. De rasă. Mic compendiu de maniere canine este o carte și pentru copii, dar și pentru adulți. Tradusă magic de Radu Paraschivescu ai spune că e o carte destinată doar iubitorilor de câini. Căci despre câini este vorba. Dar nu este deloc așa. Este o carte frumoasă foc, scrisă cu mult haz și cu desene superbe. Eeste una dintre acele cărți care pot fi cadoul perfect în orice situație. Găsiți mai jos câteva exemple de descrieri de câini, cartea conține peste 100 de rase.

CÂteva vorbe despre De rasă. Mic compendiu de maniere canine

Bineînțeles că știu despre câini că sunt de toate formele și mărimile. Datorită maleabilității genomului canin, acești lupi domesticiți pot fi mici ca un Chihuahua sau mari ca un Dog German. Câinii sunt niște animale cu adevărat extraordinare. Ia gandiți-vă c-ar fi oamenii atât de variați ca mărime, culoare, formă și putere! Documentarea pentru această carte ne-a arătat că de fapt câinii erau mai diverși decât știam. Înainte să începem, eu unul nu auzisem în viața mea de Catal Burunul cu nas despicat, de Inca Orchidul Peruvian fără păr sau de Telomianul cățărător.

Tehnic vorbind, ca să reprezinți o rasă de câine trebuie să aparții speciei canis lupus familiaris. Cartea aceasta prezintă și câțiva câini sălbatici din alte specii – lupi, vulpi și șacali (verii câinelui, dacă vreți!) pentru simplul motiv că ni s-a părut că și ei sunt interesanți.

Sora mea, Fenella, și cu mine ne-am distrat grozav făcând descrierile câinilor și ne-am bucurat când am văzut de ce e-n stare fratele nostru, Greg, la capitolul ilustrație. Cartea este o sărbătorire a câinelui în multe forme. Sperăm să recunoașteți o parte din personajele canine de aici din propria voastră viață și în același timp să vă faceți noi prieteni exotici.

Cartea De rasă. Mic compendiu de maniere canine poate fi cumpărată cu reducere de aici.

de-rasa-mic-compendiu-de-maniere-canine-1 de-rasa-mic-compendiu-de-maniere-canine-2 de-rasa-mic-compendiu-de-maniere-canine-3 de-rasa-mic-compendiu-de-maniere-canine-4 de-rasa-mic-compendiu-de-maniere-canine-5 de-rasa-mic-compendiu-de-maniere-canine-6 de-rasa-mic-compendiu-de-maniere-canine-7

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cum să uiți o femeie

Romanul ”Cum să uiți o femeie”, de Dan Lungu, va fi tradus în Macedonia

Next Article

Editura Universității din București, dublă performanță la Librex Iași 2016

Related Posts

Total
0
Share