fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De unde cumpar carti cu transport gratuit?

how-to-gift-idea-booksDe cate ori gasesc o carte ieftina printr-o librarie online, prima mea grija este sa ma uit cat ma costa transportul. Degeaba sap eu printre rafturi si gasesc minunatia de carte care costa doar 4-5 lei, daca transportul ma mai costa 6-7 sau poate chiar 9-10 lei in unele cazuri.

Cand am achizitii mai mari de facut, carti mai multe si mai scumpe, nu ma mai intereseaza transportul. Cu siguranta volumul comenzii va depasi pragul minim pentru transport gratuit, asa ca strategia de cautare este centrat exclusiv in jurul preturilor. Atunci am nevoie sa stiu ca titlurile pe care le doresc le iau cu reducerile cele mai bune.

Sunt, totusi, cateva librarii/magazine online unde intru cu drag, stiu ca acolo este transportul gratuit la orice carte, oricand. Bineinteles, acolo gasesc si carti ieftine, promotii bune la tot felul de categorii de carti. Exemplele sigur le stiti si voi, le tot amintesc pe aici aproape in fiecare zi, dar le mentionez si aici pentru cei care nu ne viziteaza asa des.

Astfel, carti cu transport gratuit gasim la libris, la eMAG, dar si la cartile Carturesti (pe care le gasim tot la eMAG). De partea cealalta, avem elefantul care are o taxa unica de transport de 6,9 lei, dar la ei putem compensa prin preturile extraordinar de mici la carti – au promotii mari in fiecare zi.

Sfatul meu: daca vrei o carte ieftina, alege sa o cumperi de la libris sau de la eMAG – are transportul gratuit. Daca vrei mai multe carti, verifica neaparat oferta elefantului, chiar daca o sa platesti taxa de transport ai mari sanse ca in total sa te coste mai putin decat in orice alta librarie online. Mult mai putin.

Tu mai stii vreo librarie cu transport gratuit la orice comanda? Ma ajuti sa completez articolul? Multumesc!

bogdan
Total
0
Shares
3 comments
  1. De la elefant poti cere sa le ridici de la ei de la magazin (si sunt locatii accesibile, ca Magheru, sau Mall Vitan). Si atunci nu mai ai nici costuri de transport).
    Pe total, ei au cele mai mici preturi. Si cu ridicare de la magazin (0 costuri de trimitere), oferta este imbatabila.

    1. Iulia, multumesc de completare, asa este. Doar ca trebuie sa ne gandim si la cititorii care nu sunt de prin Bucuresti :) Intr-adevar, oferta elefantului este excelenta la nivel de preturi/promotii. Transportul ii incurca putin in comparatiile cu libris, celalalt mare jucator pe piata de carte online. Dar, uite-asa, fiecare cu plusurile si minusurile lui. Important este ca avem de unde alege si ca putem gasi carti faine in conditii excelente. Multumesc!

  2. Salut
    Eu sunt din Craiova si iau carti fara sa platesc nici un fel de transpot de la anticariatulnou.ro, pentru ca le ridic de la sediu. Si daca e comanda mai mare de 60 lei nu mai vin eu, e transportul gratuit prin Posta. Win-Win Situation!.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Orice comanda iti aduce si un joc CADOU

Next Article

Cum sa esuezi la aproape orice si totusi sa castigi la scara mare

Related Posts

Total
0
Share