fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De vorbă cu criminalii în serie, de Christopher Berry-Dee (Editura Litera, 2021)

De vorbă cu criminalii în serie

Christopher Berry-Dee, autor și criminalist cunoscut, se numără printre cei mai bine vânduți scriitori de „true-crime“ din Marea Britanie.

El este cel care a reușit să câștige încrederea ucigașilor, a intrat în închisorile de maximă siguranță unde se aflau aceștia și le-a ascultat poveștile, a aflat nenumărate detalii despre crimele lor.

Vezi preț cu reducere

Cartea lui, De vorbă cu criminalii în serie, este uimitoare dar și destul de șocantă, relatând întâlniri și interviuri cu cei mai malefici oameni de pe pământ, aceia ce au luat viețile semenilor lor.

Cititorul are posibilitatea să pătrundă în mintea celor mai periculoși oameni și să cunoască poveștile descrise în cuvintele lor, datorită talentului de a-i asculta pe care îl are autorul, criminalist de renume mondial.

„Fascinant și teribil… Atinge cel mai înalt nivel al genului.“ –  Daily Express

“Înaintea morții sale, l‑am intervievat pe Lucas de mai multe ori. Pare un fel de zombi, dar unul binevoitor. Fără îndoială, amestecul de abuzuri fizice și psihice din copilărie, drogurile, accidentele, cele patru pachete de țigări pe zi, consumul excesiv de alcool și dieta nepotrivită au provocat o degenerare progresivă a sistemului său neurologic. […]

Deci iată un om care, ca mulți alți ucigași de teapa sa, a murit emoțional și social înainte de adolescență și pentru care însăși viața a devenit doar o căutare a satisfacerii nevoilor sale disfuncționale, de la o zi la alta. Desigur, nimic din cele sugerate nu este vreo aluzie la faptul că Lucas era, după definiția legii, nebun. Știa diferența dintre bine și rău. Știa că trecea mult dincolo de limitele acceptate social și nu a dat doi bani pe consecințele, carnajul și durerile pe care le‑a provocat în toți anii aceia ai crimelor.” (fragment din cartea De vorbă cu criminalii în serie, de Christopher Berry-Dee)

Deși nu este un subiect deloc atrăgător, ar putea fi o recomandare utilă celor ce doresc și se pregătesc să devină buni profesioniști în domeniul criminalisticii.

Cartea De vorbă cu criminalii în serie, de Christopher Berry-Dee a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Diabetul zaharat altfel

Diabetul zaharat altfel, de Virginia Ciocan (Editura Universitară, 2021)

Next Article
Menuț Maximinian

Menuț Maximinian: „Dacă vom ţine zăvorâte uşile cu lacăte la sălile de spectacol şi vom investi doar în infrastructură, vom fi ca nişte roboţei care vor merge cu sufletele dezgolite pe drumuri asfaltate”

Related Posts

Total
0
Share