fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Defecti, de Cecelia Ahern (Editura All, 2017)

DefectiDefecti, de Cecelia Ahern este primul roman YOUNG ADULT semnat de autoarea bestsellerului P.S. Te iubescCartea a fost publicata recent si in Romania, la Editura All. Volumul deschide seria cu acelasi nume si a aparut deja in 15 tari.

Cateva cuvinte despre Defecti, de Cecelia Ahern

„Un roman captivant pe care ti-e foarte greu sa il lasi din mana.“ – School Library Journal. In primul sau roman pentru tineri, Cecelia Ahern infatiseaza o societate distopica, in care perfectiunea este obligatorie. Cei care iau decizii gresite, necalculate, Defectii, sunt insemnati cu fierul incins. in acest context, atitudinea de revolta a unei adolescente ar putea sa o coste viata.

Celestine North, eroina principala a romanului, se poate mandri cu o viata perfecta. Este o fiica exemplara, toti profesorii si colegii o plac si este iubita celui mai fermecator baiat din liceu, Art Crevan. Dar, intr-o zi, ajunge intr-o situatie care o determina sa actioneze din impuls, nesocotind toate regulile societatii perfecte in care traieste. Prin urmare, va fi pedepsita si va trebui sa suporte consecintele sfidarii ei. Ar putea merge la inchisoare. Sau, mai rau, ar putea fi insemnata. Ar putea fi acuzata ca este Defecta.

Romanul Defecti, de Cecelia Ahern poate fi cumparat cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Colecția Știință

25% reducere la Colecția Știință de la Humanitas

Next Article
Summer Sale

Summer Sale la Editura Nemira - cărți cu preț fix

Related Posts

Total
0
Share