fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Descopera micile calitati si marile defecte ale omenirii: Ghidul Xenofobului

O faina prezentare pe blogul Editurii Nemira. Iar Ghidul Xenofobului pare sa fie… o nebunie. Abi asteptam sa citim!

“Dacă e joi, e colecția săptămânii de la Nemira! Așa cum v-ați obișnuit, în fiecare săptămână vă invităm să faceți cunoștință cu titluri mai vechi sau mai noi, și nu uitați, dacă aveți propuneri de autori pe care ați vrea să îi găsiți printre ofertele noastre, vă așteptăm cu drag să ne scrieți!

După ce am făcut o incursiune în literatura SF și mistery/thriller, cea de factură erotică, științifică sau religioasă, literatura pentru copii sau cea dedicată femeii moderne, literatura contemporană reprezentată de voci noi autohtone sau internaționale și cuprinsă în colecții precum NautilusSuspansBontonNemira Damen TangoBabelNemira JuniorErotikosAlpha & omegaCuaternar sau Biblioteca de psihologie, astăzi a venit rândul să tratăm un subiect extrem de interesant.

Xenofobia este definită ca fiind ura față de străini și reprezintă un fenomen destul de răspândit la nivel mondial. Istoria cunoaște câteva povești de groază care au pornit de la o xenofobie dusă la extrem și în general subiectul este sensibil și trebuie tratat cu o diplomație deosebită.

Și atunci, un Ghid al Xenofobului? Poate părea ciudat la prima vedere, dar să vedem despre ce este vorba…

Colecția cuprinde o serie de cărți, pe cât de amuzante, pe  atât de interesante, ca formă și conținut. Bineînțeles, nu au nici o legătură cu promovarea vreunui unui tip de discriminare, ci, din contră, ne aduc mai aproape de suflet diverse popoare. Stereotipurile și prejudecățile? Complet sfărâmate sau îndulcite cu anecdote și povești menite să ne determine să realizăm că ne putem găsi cei mai buni prieteni oriunde în lume.”

Citeste tot articolul pe blogul Editurii Nemira
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ai toata colectia Discovery? Completeaza-ti acum numerele lipsa

Next Article

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (2)

Related Posts

Total
0
Share