fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Desenează folosind partea dreaptă a creierului, de Betty Edwards (Editura Litera, 2021)

Desenează folosind partea dreaptă a creierului

Dr. Betty Edwards, autoarea cărții Desenează folosind partea dreaptă a creierului, ține frecvent prelegeri la universități, școli de artă și reuniuni de afaceri.

Această ediție, care a fost revizuită și extinsă, cuprinde:

• Informații recente despre plasticitatea creierului și despre noile descoperiri privind funcționarea părții drepte a creierului

• Noi instrumente pentru a identifica și a rezolva probleme în oricare domeniu al vieții tale cu ajutorul abilităților tehnice dobândite prin desen

• O nouă abordare a felului cum abilitatea de a întrebuința puterea emisferei drepte a creierului poate folosi ca un antidot în importanța crescândă acordată creierului stâng în lumea occidentală

• Noi reproduceri din maeștrii desenului

Fie că desenul este un simplu hobby pentru tine sau chiar dacă desenezi ca un artist profesionist, acest manual foarte bine structurat te va ajuta să apreciezi diferit modul în care privești tot ceea ce se află în jurul tău.

Parcurgând Desenează folosind partea dreaptă a creierului, cel mai citit manual de desen din lume, vei ajunge să ai o mai mare încredere în abilitățile tale artistice și vei învăța cum să te exteriorizezi mai ușor cu ajutorul desenului.

Cartea Desenează folosind partea dreaptă a creierului, de Betty Edwards, a apărut la Editura Litera și poate fi comandată de aici.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Zilele Litera

De ziua Editurii Litera invităm cititorii la Zilele aniversare pe litera.ro

Next Article
cafea

Lista Silviei: 7 cărți cu aromă de cafea

Related Posts

Total
0
Share