fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Deserturi pentru zile fericite

deserturiO paletă de gusturi și de parfumuri neașteptate și explozive, care vă vor delecta papilele gustative și vă vor încânta privirile – iată ce vă oferă cele 200 de rețete descrise pas cu pas în această carte, în care vechiul și noul se găsesc la ele acasă.

Arta cofetarilor francezi, atât de stilată și atât de elaborată de-a lungul timpului, este reinterpretată aici îmbinând simplitatea și eleganța cu o imaginație exuberantă.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=4f195224f”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Ce spuneți de o șarlotă cu zmeură, căpșune și tarhon? Dar de o spumă de ciocolată albă cu zmeură și busuioc sau de o supă-cremă cu pepene galben, miere și busuioc? Ori o tartă de ciocolată cu lapte, cu lămâie verde și coriandru? Sau preferați, iarna, o buturugă de Crăciun cu flori de iasomie? Ori, vara, o înghețată cu căpșune și piper lung?

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua aparitie: "Spargatorul de nuci" in varianta ilustrata

Next Article

Astazi, intre orele 12.00 si 16.00 ei super promotii la mii de carti + Transport Gratuit

Related Posts

Total
0
Share