fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Despre carti, mai ales! – invitatie pe noul blog Litera

De astazi avem o noua destinatie culturala, prietenoasa si sigur darnica in informatii despre evenimente si carti. Blogul Litera are de acum o fata noua, tare draguta, cuminte si care mizeaza in primul rand pe calitatea continutului. Blogul vine ca o completare fericita a imaginii online Litera, dupa ce in primavara acestui an si site-ul Litera.ro a suferit un facelift benefic, despre care am scris si noi aici.

Cu bookurie citam din anuntul facut de Editura: “Cu o interfață nouă, cu articole interesante și recomandări dintre cele mai reușite, blogul Litera își propune să devină un spațiu virtual de întâlnire pentru toți pasionații de lectură, și nu numai.

Pe blogul Litera ne vor fi alături și numeroși critici literari, scriitori, reprezentanți ai presei care ne vor împărtăși recomandările de lectură și de evenimente culturale la care e musai să participăm; se vor regăsi informații despre târguri de carte și promoții de neimaginat, lansări de carte și campanii de încurajare a lecturii, interviuri și opinii despre piața de carte din România, concursuri cu premii pentru toate gusturile, dar și multe alte surprize.”

Daca aveti un site sau un blog, puneti in blogroll adresa blogului Litera. Bineinteles, nu uitati sa-i recomandati si pe facebook, twitter sau orice alte retele sociale pe care activati. Este un blog frumos si util, pe care il vom frecventa si cita cu mare drag. Felicitari Litera!

blog litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

In octombrie revista Elle ne aduce suplimentul Elle Kids

Next Article

"Mame si Fiice", volumul 5 din Colectia de intamplari extraordinare de la Libertatea

Related Posts

Total
0
Share