fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Detoxifierea ficatului în 9 zile, împreună cu ziarul Libertatea

detoxifierea ficatuluiDe astăzi, 11 februarie, ziarul Libertatea ne aduce o nouă colecție de cărți ce se vor distribui ca și insert. Este vorba de seria Nutriție și sănătate după metoda revoluționară Holford, o colecție de 4 cărți ale căror date de apariție le găsiți mai jos. Proiectul este realizat în parteneriat cu Editura Litera, iar fiecare carte + ziar costă 14,99 lei.

Detoxifierea ficatului în 9 zile – 11 februarie 2016

Organismul omului modern, solicitat constant de regimul de viață agresiv și alert, are nevoie de perioade de relaxare și de curățire. Metoda Holford pentru detoxifierea ficatului în doar nouă zile, prezentată în lucrarea scrisă de Patrick Holford şi Fiona McDonald Joyce, vă oferă soluția perfectă, bine țintită și ușor de aplicat, pornind de la cele mai recente descoperiri în domeniul medicinei.

Rezultatele sunt garantate: pierdere în greutate, mai multă energie, un ten mai luminos, dar și o minte mai limpede și, nu în ultimul rând, o stare generală excelentă, atât la nivel fizic, cât și psihic.

Următoarele 3 apariții ale colecții vor fi:

  • Alergii alimentare – 18 februarie
  • Întărește-ți sistemul imunitar – 25 februarie
  • Rețeta sănătății perfecte – 3 martie
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
voucher carti

45% reducere la mii de cărți (11 februarie 2016)

Next Article
solenoid

Solenoid – cea mai bună carte românească din 2015 la Premiile Bookaholic!

Related Posts

Total
0
Share