fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dewey. Pisoiul din biblioteca unui mic oras cucereste lumea – Vicki Myron (Libris)

un pisoi care cucereste lumeaHumanitas de aduce o poveste incantatoare despre un pisoi pe nume Dewey. Libraria online Libris.ro ne-o ofera la un pret corect.

Cumpara cartea online de aici.

 

Povestea cartii

Povestea lui Dewey incepe intr-o dimineata friguroasa de ianuarie. Avea doar cateva saptamani cand a fost abandonat intr-o cutie de recuperare a cartilor unei biblioteci.

Cea care il va salva este Vicky Myron, directoarea bibliotecii din micul oras american Spencer, o mama singura care la randul ei era o supravietuitoare: reusise sa treaca peste pierderea fermei familiei, peste amenintarea unei boli incurabile si peste o casnicie esuata din cauza alcoolismului sotului.

 

Ridicandu-se in doua labe, ca si cum incerca sa-si exprime recunostinta, Dewey o cucereste imediat. Povestea lui Dewey, numit dupa sistemul decimal de clasificare in biblioteci, ii va emotiona si ii va incuraja si pe locuitorii oraselului Spencer, greu incercat in anii ’80 de criza economica.

In urmatorii nouasprezece ani, ii va incanta mereu cu entuziasmul, caldura si mai ales cu cel de-al saselea simt prin care stia de fiecare data cine avea nevoie cel mai mult de el. Astfel Dewey a devenit faimos in tot statul Iowa si, aproape incredibil, in intreaga America si in lume.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
roman de dragoste si prietenie

Dragoste si prietenie - Jane Austen (Libris)

Next Article
25% reducere carti online

25% reducere la toate cartile Editurii Egmont

Related Posts

Total
0
Share