fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Dictionar de idei primite de-a gata, de Gustave Flaubert (Editura Art, 2018)

Dicionar de idei primite de-a gataDictionar de idei primite de-a gata, de Gustave Flaubert – un catalog necrutator de prostii, bazaconii si clisee. Ai chef sa te distrezi? Cumpara cartea Dictionar de idei primite de-a gata de aici si vei rade mult si bine. Cartea a aparut anul acesta la Editura Art.

Flaubert a fost intotdeauna fascinat de prostia omeneasca pe care o definea ca “vointa de a conchide”.

Asa s-a nascut inegalabilul sau Dictionar de idei primite de-a gata, un catalog necrutator de prostii, bazaconii, clisee, locuri comune, jumatati de adevar, platitudini nerumegate, absurditati si aiureli cu aer de verdict care se dovedeste si acum incredibil de actual si de relevant.

Doar ca aceasta bijuterie de carte, strabatuta subteran de un umor ucigator si ironie, functioneaza ca un savuros si eficient antidot impotriva prostiei.

Cartea Dictionar de idei primite de-a gata, de Gustave Flaubert poate fi cumparata cu reducere de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Curtea Veche

Editura lunii la Cartepedia: Curtea Veche - reduceri de până la 50%

Next Article
Istoria Romaniei

Carti de colectie pentru pasionatii de ISTORIA ROMANIEI

Related Posts

Total
0
Share