fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Dictionar de simboluri pentru protectia spirituala”, de Risvan Vlad Rusu

dictionar_de_simboluriUn simbol reprezintă o reprezentare a unui concept… vorbim astfel despre simboluri artistice, despre simboluri scriptice sau despre simboluri spirituale. În esenţă, un simbol are rolul de a sistematiza într-un mod succint un anumit concept sau o înşiruire de astfel de concepte. În viaţa de zi cu zi întâlnim simboluri la tot pasul; fie că ne referim la reprezentările semnelor de circulaţie care ne indică cum să reacţionăm în anumite situaţii în trafic, fie că vorbim despre simbolurile semnelor zodiacale – arhetipuri comportamentale, fie că aducem în discuţie simbolurile culorilor, plantelor, aromelor… În Reiki şi în alte sisteme energetice tradiţionale, simbolurile sunt reprezentări grafice, desene, unele din ele provenind din scrierea japoneză Kanji, altele cărora aparent nu le putem găsi vreo asociere lingvistică şi care totuşi ni se pot părea cunoscute.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_blue” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=376c8694e&redirect_to=http%253a%252f%252fmistica.ro%252fnoutati%252fdictionar-de-simboluri-pentru-protectia-spirituala.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Lucrarea de fată este menită să introducă cititorul în lumea fascinantă a simbolurilor din diverse sisteme energetice orientale şi moderne şi să paveze calea către documentare şi mai riguroasă şi studiu temeinic.

RISVAN VLAD RUSU este Maestru pe numeroase sisteme Reiki şi Maestru Qi Gong şi practică printre altele şi terapiile complementare prin masaj energetic, presopunctură, Tsubo şi Shiatsu. Una din specializările sale principale este Metafizica Chineză cu toate ramurile acesteia – BaZi, Feng Shui, Vi Jing, Mian Xiang şi ZeRi – având o practică de peste 12 ani în aceste domenii şi este membru în mai multe organizaţii internaţionale de profil. Este practicant al metodelor de eficientizare mentală şi de manifestare prin intenţie, metoda Silva şi Mental Healing şi este membru în Silva Masters Circle şi în Asociaţia lnternaţională a Absolvenţilor de Metoda Silva. Avid căutător al adevărului şi al cunoaşterii, autorul este practicant al formelor de terapie şi de rnedltaţle budistă şi a colaborat cu diverşi Lama tibetani pentru desluşirea misterelor terapiei tibetane prin gândire – „Empty Mind Therapy”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Preturi speciale la 50 de pachete cadou Nemira

Next Article

Carti fantastice despre Craciun, de citit la Mos Ajun

Related Posts

Total
0
Share