fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Două noi cărți de colorat de la celebra autoare Johanna Basford

Grupul editorial Penguin Random House a anunțat recent două cărți noi, MAGICAL JUNGLE și JOHANNA’S CHRISTMAS, create de celebra ilustratoare Johanna Basford, fostă #1 pe lista de bestsellere New York Times.

johanna basfordCărțile precedente semnate de Johanna Basford s-au vândut în peste 16 milioane de exemplare, așa că fanii așteaptă entuziasmați noile titluri, care vor fi lansate în vara și toamna acestui an.

„Sunt foarte încântată să lucrez la două cărți noi anul acesta, alături de editura Penguin Random House. Este cea mai mare onoare pentru mine ca lumile pe care eu mi le-am imaginat în linii pe hârtie să fie aduse la viață de oamenii din toate colțurile lumii. Asta înseamnă că am șansa de a colabora, în mod literal, cu milioane de oameni! Eu fac cărțile pe care ei le transformă în capodopere”, spune Johanna Basford.

În MAGICAL JUNGLE (în traducere, Jungla Magică), atât fanii vechi ai Johannei, cât și cei care nu îi cunosc desenele o pot însoți pe autoare într-o lume uitată, spectaculoasă în flora și fauna imaginată, care așteaptă să fie adusă la viață de desenele voastre. Prin ilustrații complexe, desenatorii de toate vârstele, atât copii, cât și adulți, sunt invitați să exploreze o pădure tropicală, plină de vietăți exotice, mari sau mici. Vei dezvălui prin culoare broscuțe tropicale și păsări colibri delicate, tigri fioroși și maimuțe curioase. Eliberează-ți imaginația să deseneze spectacolul copacilor uriași sau scufundă-te în lumea delicată a florilor și plantelor tropicale. MAGICAL JUNGLE va fi publicată în august 2016.

JOHANNA’S CHRISTMAS (în traducere, Crăciunul Johannei) combină formele delicate ale vâscului și ale brazilor de Crăciun, înconjurate de munți de cadouri – care așteaptă să fie dezvăluite prin culori. De la complexitatea superbă a fulgilor de zăpadă la delicioasele case din turtă dulce și săniile cu reni, această celebrare a sezonului sărbătorilor de iarnă îi invită pe desenatori să se relaxeze cu creionul în mână. JOHANNA’S CHRISTMAS va fi publicată în octombrie 2016.

„Suntem onorați să le oferim numeroșilor fani ai Johannei două noi lumi superbe și complexe – de la misterul junglei la căldura Sărbătorilor de iarnă”, afirmă Meg Leder, directorul Penguin Books.

Elen Jones, editorul Virgin Books, a adăugat că „Suntem foarte mândri să publicăm ilustrațiile Johannei, precum și de succesul cărții precende, Lost Ocean. Suntem entuziasmați să continuăm această colaborare creativă cu două noi cărți de colorat în acest an.”

Johanna Basford este o ilustratoare celebră și „evanghelist” al cernelii care preferă stilourile și creioanele în locul pixelilor. Ilustrațiile ei complexe s-au vândut în peste 16 milioane de exemplare, în toată lumea, fiind foarte iubite de fani.

Cărțile ei precedente au ajuns toate pe lista bestsellerelor. Lost Ocean s-a vândut în 1,9 milioane de exemplare în SUA și UK, fiind preluate și vândute și în alte 32 de țări. Secret Garden s-a vândut în 11 milioane de exemplare, în 40 de țări. Iar Enchanted Forest s-a vândut în 4,2 milioane de exemplare, publicate în 35 de țări.

Johanna a absolvit Jordanstone College of Art and Design din Dundee. Site-ul ei este johannabasford.com.

Cele două cărți pot fi deja precomandate pe Books-Express.ro.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Rusia explodeaza

Lansare de carte: Rusia explodează. Planul secret pentru resuscitarea KGB-ului

Next Article
Editura Adenium

Editura Adenium a lansat noua platformă online

Related Posts

Total
0
Share