fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Doua noi inserturi cu Libertatea: “Misterele noptii” de Nora Roberts si “Ducele noptii” de Elizabeth Hoyt

Asa cum ne-am obisnuit deja, vineri si sambata colectiile “Carti romantice” si “Iubiri de poveste”, distribuite cu revista Libertatea pentru femei, se vor imbogatii cu un cate un nou roman fascinant. Preturile vor fi de 9,,99 lei respectiv 13,99 lei.

Vineri, 3 Octombrie – “Misterele noptii” de Nora Roberts

misterele-noptii-libertatea“Declan Fitzgerald a fost întotdeauna rebelul familiei, dar nici măcar el nu își poate poate înțelege impulsul de a cumpăra un conac părăginit de lângă New Orleans. Știe doar că, din primul moment, Manet Hall l-a fermecat și, când i se ivește posibilitatea, fostul avocat nu poate rata ocazia de a-și împlini visul.

Hotărât să redea conacului vechea splendoare, se apucă temeinic de muncă, bizuindu-se pe propriile forțe. Zilele petrecute în izolare totală își pun însă amprenta asupra lui; începe să aibă viziuni din trecut și să fie cuprins o tristețe și o spaimă insuportabile – senzații de care este conștient că nu-i aparțin. Potrivit legendelor locale, casa este bântuită, iar convingerea lui Declan în existența unei prezențe supranaturale devine tot mai profundă odată cu trecerea timpului.

Numai compania fermecătoarei Angelina Simone reușește să-l distragă de la serile singuratice și, curând, pasiunea dintre ei devine tot mai puternică. Însă frumoasa creolă are, la rândul ei, o legătură surprinzătoare cu Manet Hall, și, înainte ca tinerii să poată spera la un viitor împreună, trebuie să desluşească un secret întunecat, adânc îngropat vreme de un secol.”

Sambata, 4 Octombrie – “Ducele noptii” de Elizabeth Hoyt, a sasea carte a seriei Maiden Lane

ducele-noptii-libertateaActiunea se petrece in Marea Britanie in anul 1740 cand Maximus Batten a fost matorul dublei crime a parintilor sai.
Dupa 20 de ani Maximus, devenit ducele de Wakefield, are noaptea o preocupare mai putin obisnuita. Se deghizeaza in fantoma din St. Giles si are misiunea de a-i apara pe nevinovati si sa-i pedepseasca pe cei care vor sa faca rau cu speranta ca intr-o zi va reusi sa faca dreptate si in cazul crimei comise asupra parintilor sai.

In calitate de duce, datoria lui este sa-si gaseasca o sotie potrivita insa Maximus se simte atras de Artemis Greaves care nu este o sotie potrivita pentru un duce. Daca cei doi vor ramane impreuna si daca Maximus va reusi sa pedepseasca criminalii parintilor sai ve-ti afla citind “Ducele noptii” de Elizabeth Hoyt.

Anuța Stănculeanu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine: zeci de titluri la jumatate de pret de la adevarulshop

Next Article

Lansarea volumului „Trei vieti intr-una” de Constantin Erbiceanu

Related Posts

Total
0
Share