fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Doua noi inserturi cu Libertatea pentru femei in acest week-end

inserturi-libertatea-pentru-femeiCele doua colectii de la Libertatea pentru femei, “Carti romantice” si “Iubiri de poveste”, se vor imbogati cu cate un nou titlu. Preturile vor fi de 9,99 lei, respectiv 13,99 lei si vineri cartea se va distribui cu un produs cosmetic Ruby Rose.

Vineri, 10 Octombrie – “Alegerea inimii” de Linda Howard

Pentru colonelul Joe Mackenzie, munca este pe primul loc, iar prioritatea actuală este testarea prototipurilor Night Wing, cinci avioane revoluţionare echipate cu un sistem secret şi inovator. Iar Caroline Evans, expertă în optica laser, numită şi Regina Frumuseţii, este principalul element de distragere de la muncă. Fermecătoarea blondă îi face inima să bată mai tare și, după un weekend plin de pasiune, Joe începe să creadă că poate găsi în viața lui loc și pentru dragoste. Însă, în timp ce testele pentru prototipuri sunt în plină desfăşurare, un incident aproape că îi răpeşte un coleg și scoate la iveală faptul că o persoană din interior sabotează proiectul Night Wing. Cum Caroline este singura din echipă care rămâne până târziu la muncă şi ajunge prima la birou, iar cunoștințele și abilităţile ei îi permit să intervină fără probleme în buna funcţionare a aparatelor, bănuielile tuturor par să se îndrepte într-o direcţie evidentă. Acum Joe se vede nevoit să afle adevărul și să aleagă între datorie şi pasiunea pentru suspectul principal.

Sambata, 11 Octombrie – “Pacatoasa” de Anne Barton

In Londra anului 1815, Anabelle Honeycote,o croitoreasa priceputa, se foloseste de santaj pentru a face rost de bani pentru mama ei bolnava si a avea grija de sora ei. Dar cu Owen Sherbourne, ducele de Huntford, nu ii merge.

Acesta are grija de surorile lui, Rose su Olivia, dupa ce tatal s-a sinucis si mama lui a disparut. Pentru a nu o da pe mana autoritatilor, Anabelle va trebui sa faca un set de rochii pentru surorile lui Owen.

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Litera lanseaza o editie speciala a cartii Confesiunile unui asasin economic

Next Article

Reducerile zilei. 9 octombrie 2014

Related Posts

Total
0
Share