fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Dragă John, de Nicholas Sparks (Editura Litera, 2021)

Scriitorul american Nicholas Sparks este cunoscut pentru bestseller-urile lui internaționale, care tratează teme precum creștinismul, drama sau adolescența.

“Pentru Sparks, subiectele dificile din viața de zi cu zi rămân o sursă importantă de inspirație, pe care se sprijină elementele poveștii: dorul inocent și soarta potrivnică.” – Washington Post Book World

John are o fire rebelă și este iute la mânie, ceea ce l-a făcut să își schimbe planurile în viață și să părăsească liceul mai devreme decât ar fi trebuit. Cum era destul de nehotărât și nu știa ce să facă cu viața lui, tânărul a luat decizia de a se înrola în armată. Dar o întâlnește pe fata visurilor lui, Savannah, iar atracția inițială dintre cei doi se transformă în iubire adevărată.

Savannah nu își poate dori altceva decât ca John să termine cât mai curând stagiul militar ca să se poată întoarce la ea. Nu numai ea are astfel de sentimente, John se gândește la momentul în care va putea să întemeieze o familie cu femeia care i-a răpit inima. Tragicul eveniment din 11 septembrie 2001 schimbă tot ce plănuiseră cei doi îndrăgostiți, John are datoria să pleace din nou în armată.

“Sparks nu se dezminte (…) este o odă adusă curajului și spiritului de sacrificiu al soldaților.” – Booklist

Numai că de această dată, nu se știe prin ce împrejurare, Savannah se îndrăgostește de alt bărbat și se căsătorește.

Dragă John, cu aceste două cuvinte începe scrisoarea pe care el o primește de la Savannah, și care îi va schimba viața pentru totdeauna. Întors din armată, deși îi este greu să se împace cu ideea că Savannah este acum măritată cu altcineva, își dă seama că ea este încă iubirea vieții lui și are de luat o hotărâre extrem de dificilă.

Cartea Dragă John, de Nicholas Sparks a apărut în colecția Blue Moon și poate fi comandată de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Yantra Yoga

Yantra Yoga – Yoga tibetană a mișcării, de Namkhai Norbu (Editura Herald, 2021)

Next Article
Viteza încrederii

Viteza încrederii, Stephen M.R. Covey, (Editura Act și Politon, 2021)

Related Posts

Total
0
Share