fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dragoste într-o zi ploioasă, de Jojo Moyes (Editura Litera, 2019)

Dragoste într-o zi ploioasă

Editura Litera a publicat recent în colecția Blue Moon, romanul Dragoste într-o zi ploioasă, al cunoscutei autoare Jojo Moyes. Vezi aici mai multe recenzii publicate de Bookuria la cărțile autoarei.

Hong Kong, anii 1950. Joy are douazeci si unu de ani si, cand la o petrecere a expatriatilor il intalneste pe chipesul ofiter de marina Edward, ultimul lucru la care se asteapta este sa se indragosteasca. Se casatoreste in graba si pleaca in calatorie cu sotul ei, sa vada lumea. Insa descopera curand ca viata de femeie maritata nu este ceea ce pare a fi…

In 1980, fiica cea mica a lui Joy, Kate, fuge in mod misterios de acasa, dintr-un sat din Irlanda. Cincisprezece ani mai tarziu, fiica lui Kate, Sabine, pleaca din Londra in cautarea bunicilor pe care nu i-a cunoscut niciodata. Cand, in cele din urma, familia se reuneste, tensiunile ascunse ies la suprafata, scotand la iveala un secret intunecat care a fost ingropat adanc vreme de ani intregi…

“Impresionant, credibil si fermecator.” – Sunday Express

“Acest roman sensibil… prezinta relatia dintre mame si fiice intr-un stil deosebit de alert.” – Elle

Jojo Moyes este autoarea bestsellerurilor Inainte sa te cunosc, Dupa ce te-am pierdut, Eu, si totusi alta, Fata pe care ai lasat-o in urma, Ultima scrisoare de dragoste, Un barbat si o femeie, In cautarea unui destin, Silver Bay, Bazarul visurilor si Un bilet pentru Paris.

Cumpără cartea Dragoste într-o zi ploioasă, de Jojo Moyes, cu reducere, de la Elefant sau Cartepedia.

bogdan
Total
17
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cum se distrau românii odinioară

Lansare de carte: Cum se distrau românii odinioară, de Adrian Majuru

Next Article
restart your life

Restart your life - 25% reducere la cărți motivaționale

Related Posts

Total
17
Share