fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Dulcea uitare, de Jamie McGuire

Dulcea uitareEditura Trei a publicat recent romanul Dulcea uitare, de Jamie McGuire . Cartea este primul volum din Seria Frații Maddox. Autoarea ne este foarte cunoscută prin două bestsellere publicate tot la Editura Trei, Fericirea mea ești tu și Fericirea începe astăzi.

Dacă nu ați citit nimic de Jamie McGuire până acum puteți începe cu oricare dintre cele 3 cărți enumerate mai sus. Sunt foarte bune toate! Iar dacă vreți să o cunoașteți mai bine pe Jamie o găsiți pe site-ul ei, un excelent site de autor.

Revenind la Dulcea uitare, despre carte și stilul autoarei Romantic Times spunea „Jamie McGuire scrie cu plăcere și lejeritate, iar fanii genului romance vor adora pur și simplu revărsarea de emoții pure. Povestea lui Cami și Trent e irezistibilă”.

Mai jos ai și o scurtă prezentare a cărții. Dacă îți plac poveștile care te fac să vrei să le continui, seria Frații Maddox va fi cu siguranță una care te va face să ne și întreb când mai apare încă un volum…

Cami are un iubit obsedat de muncă și care o cam neglijează. Deși Cami încearcă să facă să funcţioneze această relație la distanţă, se pare că nu e atât de ușor…
Brusc, în viața ei apare Trent Maddox, un fost coleg de liceu. Trent, cel cu brațele tatuate. Trent, după care toate fetele sunt topite.
Cami și-a jurat că nu va fi niciodată pe lista lui. Crede că n-o poate păcăli cu tertipurile sale.
Dar băiatul care fură inimi e hotărât s-o facă să se îndrăgostească nebunește de el…

Romanul Dulcea uitare poate fi cumpărat direct de la Editura Trei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

45% reducere la mii de cărți + transport GRATUIT (doar azi, 28 iulie 2016)

Next Article
recomandări

Recomandările zilei - 29 iulie 2016

Related Posts

Total
0
Share