fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

După ce ne-am îndrăgostit, de Anna Todd

După ce ne-am îndrăgostitEditura Trei continuă seria After de Anna Todd cu romanul După ce ne-am îndrăgostit. Cartea a apărut recent în colecția Fiction Connection și este continuarea seriei în care au mai apărut romanele După ce ne-am întâlnit și După ce ne-am certat. Seria After a fost achiziționată de Paramount Pictures, iar în curând vom avea și o ecranizare a acestui roman.

În După ce ne-am îndrăgostit, Tessa știe că Hardin o iubește și că e în stare să facă orice să o protejeze. Dar între a iubi pe cineva și a fi în stare să-l păstrezi în viața ta e o mare diferență. Însă acest cerc vicios de gelozie, crize de furie și iertare este istovitor. Tessa n-a mai avut sentimente atât de intense pentru nimeni, nimeni n-a mai sărutat-o atât de pătimaș… însă pasiunea care îi leagă pe amândoi merită toată suferința? Dragostea era de ajuns să-i țină împreună.

Romanul După ce ne-am îndrăgostit poate fi cumpărat cu reducere de aici.

Anna Todd a câștigat o popularitate imensă pe internet odată cu apariția seriei After. Locuiește în Austin, împreună cu soțul ei, cu care a doborât statisticile, căsătorindu-se la o lună după absolvirea liceului. Anna a fost mereu o cititoare împătimită și i-au plăcut trupele de băieți și poveștile de iubire romantice, astfel că acum, când a găsit un mod de a le îmbina pe toate trei, se bucură de un vis devenit realitate.

„Anna Todd este cel mai important fenomen literar al generației sale.“ – Cosmopolitan

„Am ajuns într-un moment, la fel ca și cu Amurg, când m-am oprit din tot ce făceam și m-am concentrat numai pe lectura acestei cărți… Todd, fetițo, ești un geniu!!!“ – Once Upon a Twilight

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Amintirea dragostei

Eveniment Humanitas: lansarea romanului Amintirea dragostei de Jim Fergus

Next Article
Thomas Mann

Lecturi fundamentale: Thomas Mann

Related Posts

Total
0
Share