fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura ALL lansează campania de precomenzi pentru Capcanele dietelor, de dr. Laura Ene

Capcanele dietelorCea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos

Volumul Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, semnat de dr. Laura Ene, poate fi comandat în avans cu o reducere de 34%, la prețul special de 19,90 lei. Comenzile care depășesc 50 de lei beneficiază de transport gratuit prin poștă sau prin curier. Această ofertă este valabilă exclusiv în perioada campaniei, în librăriile online www.all.ro și www.medlibris.ro. Livrarea se va face începând cu data de 25 mai 2018, iar toate exemplarele vor avea autograful autoarei.

Dietele-minune sunt ca tendințele sezoniere în modă, pe când stilul rămâne pentru totdeauna

Acest ghid practic de bună purtare cu corpul și cu emoțiile lor îi va ajuta pe cititori nu numai să facă pace cu cântarul, ci să se elibereze definitiv de foame și de frustrare. În plus, vor descoperi cum să își satisfacă toate poftele, într-un mod inteligent și sănătos. Aceasta este replica pe care o aud întotdeauna pacienții care trec pragul cabinetului medical al dr. Laurei Ene, în căutarea unei cure de slăbire salvatoare: „Spune-mi ce îți place să mănânci și eu te ajut să îți construiești o dietă adecvată, pornind de la preferințele tale alimentare”. Scăderea durabilă în greutate nu se produce decât atunci când vrei să schimbi cu adevărat ceva în stilul tău de viață, nu doar când ții o dietă pentru 2-3 zile, o săptămână, nici chiar pentru o lună sau mai multe.

Cartea este concepută ca o călătorie antrenantă printre informații-cheie, strategii de slăbit și menținere care funcționează cu adevărat, exerciții și teme practice, plus o multitudine de trucuri și secrete din lumea nutriționiștilor. Se adresează deopotrivă și celor care nu au probleme cu greutatea în exces, dar se străduiesc să se mențină în forma actuală. Cei care au atins numărul optim de kilograme, dar nu sunt mulțumiți de energia cu care întâmpină fiecare zi, vor găsi motivația să apese butonul Restart și să își regăsească vitalitatea. Cititorii vor observa că relația bună cu propriul corpul, cu emoțiile și cu gândurile este unul dintre laitmotivele acestei cărți, care are astfel toate șansele să le devină o prietenă de nădejde.

Dr. Laura Ene: carte de vizită

De 15 ani, Laura Ene este medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, timp în care a ajutat peste 10.000 de pacienți să învețe să mănânce sănătos, să-și schimbe stilul de viață, să slăbească și să se mențină în forma dorită. În sfârșit, acum cititorii se pot bucura că a ales să le împărtășească  experiența ei și cazurile pe care le-a întâlnit în cabinetul medical. La rândul ei, Laura s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, pe care a reușit să o depășească pentru totdeauna. Nu se sfiește să vorbească deschis despre această luptă personală; de fapt, toate poveștile din carte sunt ale unor persoane reale, oameni care, alături de ea, au făcut pasul decisiv spre o viață fără restricții, bazată pe alegeri inteligente.

Editori și parteneri

Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu central de carte academică şi specializată, din care fac parte lucrări de referință din domeniul medicinei, ştiinţelor sociale și dezvoltării personale. Printre acestea se numără Manualul Merck, Anatomia omului, de Victor Papilian, o serie extinsă de manuale Harrison, Sociologia, de Anthony Giddens, Diplomaţia, de Henry Kissinger, Istoria filosofiei, de Frederick Copleston, Istoria românilor, de Constantin C. Giurescu, Istoria lumii, de Immanuel Geiss, seriile Gallup și Franklin Covey. Colegiul Medicilor din România recunoaște relevanța portofoliului de carte medicală al Editurii ALL. Din luna mai 2017, editura este acreditată de Colegiul Medicilor, iar autorii români care publică lucrări de specialitate la Editura ALL sunt recompensați cu puncte de educație medicală continuă.

MedLibris.ro este singura librărie online specializată exclusiv pe carte cu specific medical, adresându-se atât specialiștilor din domeniu, cât și publicului larg.

Partenerii Editurii ALL sunt Clinica de Nutriție Kilostop și Academia de Nutriție „Sănătate, Te iubesc!”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reduceri

Așa DA! Reduceri de până la 85% la mii de cărți

Next Article
Cei trei regi

Lansare de carte: Cei trei regi, de A Cheng

Related Posts

Total
0
Share