fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Galaxia Copiilor lansează Cartea a XIII-a din seria Pisicile Războinice

Pisicile Războinice Sâmbătă, 27 octombrie 2018, ora 11.00, fanii Pisicilor Războinice sunt așteptați în Mansarda Cărturești Verona pentru lansarea celui de-al XIII-lea volum, Viziunea. Publicată de Editura Galaxia Copiilor, cartea marchează debutul celei de-a treia serii – Puterea celor Trei.

Prima adunare a Clanurilor Cititorilor Pisicilor Războinice se va desfășura sub forma unui atelier ai cărui îndrumători vor fi pictorul Bogdan Ene și Iris Hornoiu, fan înfocat al seriei, reprezentanta site-ului Talente de Năzdrăvani. Copiii vor fi împărțiți în echipe, după modelul clanurilor de pisici războinice, iar provocările vor fi pe măsura imaginației lor.

Colecția de cărți Pisicile Războinice se găsește aici.

Participanții la atelier vor fi răsplătiți cu multe surprize, de aceea sunt invitați să-și anunțe prezența pe Facebook, la acest link.

„Vor fi trei, neam din neamul tău, care țin în labe puterea stelelor” – aceasta este profeția care marchează noua etapă din aventura fascinantă a clanurilor de pisici sălbatice. Labă de Laur, Labă de Gaiță și Labă de Leu sunt nepoții lui Stea de Foc. Povestea ia o nouă întorsătură, odată ce ies la iveală talentele și puterile lor ieșite din comun. Pe de altă parte, îndoielile și secretele îi urmăresc la tot pasul. Previziunile sumbre pare că nu părăsesc niciodată clanurile. De data aceasta, însuși codul războinicilor este în pericol. Au cei trei tineri ucenici puterea de a ajuta clanurile să supraviețuiască?

Pisicile Războinice – Puterea celor trei va continua cu alte cinci volume: Râul Întunecat, Exilul, Eclipsa, Umbre Adânci, Răsărit.

Galaxia Copiilor publică mai multe serii de cărți pentru copii unice în România, precum bestsellerurile internaționale fantasy Pisicile războinice, Supraviețuitorii și Exploratorii. Din portofoliul editurii face parte și seria PIXI, care, la 60 de ani de la lansare, numără peste 2.000 de titluri care s-au vândut în mai mult de 500 de milioane de exemplare în toată Europa. Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
WOW Sale

WOW Sale la Elefant: ai 40 de lei Extra Reducere

Next Article
cărți ieftine

Cărți ieftine: 50% Reducere la peste 40.000 de titluri (doar azi, 23 octombrie 2018)

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share