fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera ne ofera un Manual Complet al vietii in natura

manual-complet-al-vietii-in-natura

Va pregatiti de o vacanta la munte in care luati in considerare si o mica aventura pe langa petrecerea din jurul bradului, gratarului, tuicii si vinului fiert? In cazul acesta este bine sa va imbogatiti cunostintele despre viata in natura. Editura Litera va ofera 374 de sfaturi practice, toate adunate intre copertile unui Manual Complet al vietii in natura.

Cumpara cartea din libraria online litera.ro

 

Detalii despre carte:

VÂNEAZĂ MAI BINE – Cum să urmărești un cerb, să fii un trăgător bun, să stăpânești arcul și să mânuiești cuțitul, dar și cum să transporți, să tranșezi și să gătești vânatul.

PESCUIEȘTE INTELIGENT – Cele mai bune tehnici pentru pescuitul la muscă și pentru casting, dar și modalități de a te bucura de barcă, de canoe sau de caiac.

SUPRAVIEȚUIEȘTE ORIUNDE – Fie că ai căzut prin gheață sau că ești luat de un râu furios sau că ai dat nas în nas cu un urs, aceste sfaturi pot face diferența între viață și moarte.

RIDICĂ-ȚI CORTUL ORIUNDE – Sfaturi practice ale unor experți pentru a te ajuta să stai la căldură, să mănânci bine și să faci focul în orice situație, în timp record.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Libris.ro ne ureaza un Craciun frumos si creativ. 25% reducere la cartile de arta si arhitectura

Next Article

Reduceri de sfarsit de an in adevarulshop.ro

Related Posts

Total
0
Share