fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Educatia Sentimentala”, de Gustave Flaubert – un nou titlu in Colectia Biblioteca pentru Toti

educatia_sentimentalaDin 4 iunie, impreuna cu Jurnalul National apare o noua carte in Colectia Biblioteca pentru Toti”. Noul titlu pe care-l puteti aseza in biblioteca este “Educatia Sentimentala”, de Gustave Flaubert. Cartea costa 14,9 lei.

Despre carte:

“Educatia sentimentala e perversa nu ca educatie, ci ca literatura. Toate scenele de amor, destule, sunt mentale, iar efectele trupesti tin de stilul în care sunt redate. Un tânar se îndragosteste de o femeie maritata, care nu stie de iubirea lui. Sotul nu-l vede niciodata ca pe un rival, si nici nu are de ce. Sotia e femeia perfecta, sotul e burghezul adevarat, lipsit de scrupule. Dar iubirea romantica nu învinge. Învinge impuritatea vietii, în lupta cu o inocenta ce se risipeste, încet, ca o ceata matinala, fara ca soarele sa fie cel care o topeste. Un roman despre vise, de o subtilitate care pe alocuri taie pâna la sânge, fara sa poti spune de unde curge…”

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Libertatea ne aduce "Intoarcerea Regelui", volumul 3 din Colectia "Stapanul inelelor"

Next Article

Cumperi de minim 149 de lei si ai 40% reducere garantata la carti. Vezi codul

Related Posts

Total
0
Share