fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Elefant deschide încă 12 puncte de livrare în toată țara

pick-up point

Elefant.ro, magazinul online care a avut una dintre cele mai rapide creșteri în ultimii 5 ani din comerțul digital din România, anunță deschiderea a încă 12 puncte de livrare în acest an, dintre care 6 în București și 6 în alte orașe din țară.

Astfel rețeaua de pick-up point-uri Elefant va ajunge până la finalul anului la un total de 42 de puncte de livrare în 23 de orașe din toată țara, dintre care 18 doar în București.

“Am început deschiderea de puncte de livrare Elefant la finalul lui 2015, timid, fără a putea prevedea cu exactitate  ce impact vor avea. Am deschis apoi spațiile dedicate clienților Elefant de la metrou, în București. Au urmat punctele de livrare stradale din mai multe orașe astfel încât, la finalul anului trecut, pe harta Elefant erau deschise 30 de pick-up points. Clienții au apreciat foarte mult faptul că la un pick-up point Elefant pot verifica produsele în liniște, fără să fie grăbiți de niciun curier, beneficiază de transport gratuit și au opțiunea de a plăti cash sau cu cardul, după ce ridică produsele comandate.” – Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

În afara celor 6 pick-up point-uri din București, Elefant va deschide anul acesta încă un spațiu de livrare în Iași, primul fiind funcțional din 2015, plus alte 5 puncte în Piatra Neamț, Suceava, Pitești, Târgu Mureș și Hunedoara. Lista cu toate locurile din care pot fi ridicate comenzile o găsiți în această pagină.

Investiția pentru proiectul de extindere din 2017 se ridică la peste două milioane de euro.

În 2016, Elefant a înregistrat o creștere a veniturilor online cu aproximativ 70% față de 2015, până la aproximativ de 27 de milioane de euro. Peste un milion de români au făcut cel puțin o dată cumpărături de pe elefant.ro.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Vladimir Sorokin

Lecturi fundamentale: Vladimir Sorokin

Next Article

Ofertă bună la cărți: 3+1 Gratuit

Related Posts

Total
1
Share